رایگان برای شما - عکس رد شدن گوسفندان از روی پل عابر پیاده
 
منوی اصلی
موضوعات
پربازديدترين مطلب

فارس- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به شناسايی یک بدافزار مخرب جدید در مبادی ورودی کشور گفت: البته هنوز ردی از آن را در داخل کشور نگرفته‌ایم. 



رضا تقی‌پور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سیستم‌های داخلی هشدار دهنده و اطلاع‌دهنده امنیتی تا چه میزان برای شناسایی این حملات آمادگی دارند، گفت: بارها اعلام کرده که اینترنت امن نیست.

تقی‌پور در خصوص بحث ضدویروس و بدافزار گفت: در حال حاضر یک سری ضد بدافزار در کشور تولید شده و توانایی تولیدکنندگان داخلی نیز در این زمینه بد نیست و بهتر نیز خواهد شد.وی تاکید کرد: البته نکته اینجا است که آنتی‌ویروس‌هايی نیز که بعضا توسط خارجی‌ها نوشته می‌شوند چندان قابل اعتماد نبوده، برخی از آنان خود جاسوس هستند. 

تقي‌پور در خصوص دلایل عدم توضیح و اطلاع رسانی کافی وزارت ارتباطات در رابطه با برخی حملات گفت: اعلام عمومی‌یک عامل امنیتی، یک اقدام ضد امنیتی است؛ زیرا ترس بی‌دلیلی را ایجاد خواهد کرد و این کار توصیه نمی‌شود. 



نویسنده: مديريت تاریخ: دوشنبه 26 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 11662 | onetwothreefourfive

پايگاه اطلاع رسان‍ی پليس فتا: سروان علی نیک نفس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به هتک حیثیت افراد در شبکه های اجتماعی به ویژه فیس‌بوک اظهار داشت: در ایران افراد بخصوص بانوان پس از عضویت در این شبکه عکس‌هایی از خود روی شبکه قرار می‌دهند که حاضر نیستند حتی آن عکسها را در فضای واقعی به کسی نشان دهند. این عکس‌ها و اطلاعاتی که بی‌ضابطه روی شبکه‌های اجتماعی قرار می‌گیرد زمینه هر سوءاستفاده‌ای را فراهم می‌کند.



وی با بیان اینکه اغلب شکایت‌ها از شبکه‌های اجتماعی مربوط به سوءاستفاده از اطلاعات و عکس‌های شخصی افراد است ادامه داد:البته به جز شبکه های اجتماعی،اخاذان اینترنتی از سایت های خدمات دهنده آپلود عکس و وبلاگ ها نیز برای رسیدن به مقاصد شومشان استفاده می کنند.

سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا با هشدار نسبت به استفاده از فیلترشکن و وی پی ان تاکید کرد: استفاده کنندگان از فیلتر شکن توجه کنند که اطلاعات آنها بر روی سرورها ثبت می شود و افراد ارائه دهنده این فیلتر شکن ها به اطلاعات آنها دسترسی دارند. ضمن اینکه استفاده از فیلترشکن طبق قانون ممنوع است.

نیک نفس با اشاره به افزایش جرایم هتک حیثیت و انتشار اطلاعات افراد در فضای مجازی افزود: متاسفانه جرایم مرتبط با هتک حیثیت و انتشار اطلاعات شخصی افراد در فضای مجازی روندی شتابان دارد و هر روز میزان پرونده های تشکیل شده مرتبط با این موضوع در حال افزایش است. به هموطنان و استفاده کنندگان از اینترنت و تلفن همراه توصیه می شود در نگهداری رایانه و گوشی خود نهایت دقت را داشته باشند و روی تمامی فایل های خود رمزی ترکیبی قرار دهند چرا که بسیاری از وسایل ارتباطی سرقت شده یا مفقودی فاقد رمز است و افراد به راحتی به اطلاعات آن دسترسی پیدا می کنند.

منبع: پليس فتا



نویسنده: مديريت تاریخ: دوشنبه 26 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 14378 | onetwothreefourfive

رئیس منتخب دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تغییر در روند دریافت شهریه دانشجویان این دانشگاه گفت: با ایجاد بانک دانشگاه آزاد اسلامی و گردش مالی، شهریه ها تا دو سال آینده 20 درصد کاهش می یابد.

فرهاد دانشجو در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح برخی جزئیات نحوه کاهش شهریه و تامین منابع دیگر مالی در دانشگاه آزاد پرداخت و اضافه کرد: در حال حاضر شهریه دانشجویان دانشگاه آزاد صرف مسائلی از جمله پرداخت حقوق اعضای هیئت علمی، کارکنان، قبوض برق و آب و خرید تجهیزات می شود این در حالیست که باید منابع دیگری به منظور تامین بار مالی دانشگاه ایجاد شود.



ایجاد “بانک دانشگاه آزاد اسلامی”

وی گفت: به منظور ایجاد مدیریت مالی، یک تیم متشکل از متخصصین اقتصادی باید نحوه ایجاد منابع مالی را بررسی کنند که در حال حاضر این تیم را به صورت جزئی در خصوص ایجاد “بانک دانشگاه آزاد اسلامی” به کار گماردم. تیم مذکور در حال بررسی نحوه سرمایه گذاری یک هزار و 400 میلیارد تومان در این بانک است که هر سال از شهریه دانشجویان تامین می شود.

عضو هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه ارائه برنامه خود برای کاهش شهریه دانشجویان این دانشگاه به گردش مالی بانکی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان اشاره کرد و افزود: شاید بتوان 40 تا 50 درصد هزینه ها را با گردش مالی فراهم کرد. این امر از طریق بانک دانشگاه آزاد اسلامی یا قرارداد با بانکهای موجود به منظور ایجاد مدیریت پولی در هزینه ها محقق خواهد شد.

نحوه کاهش شهریه ها

به گفته دانشجو، با ایجاد مدیریت مالی، شهریه های دریافتی از دانشجویان مستقیم به اعضای هیات علمی و کارکنان پرداخت نمی شود بلکه این شهریه توسط مدیریت پولی منجر به افزایش پول می شود که کاهش شهریه را به همراه دارد. اگر قرار باشد شهریه ها، تمام هزینه دانشگاه را تامین کنند امکان افزایش شهریه ادامه دارد.

وی تاکید کرد: به محض اتمام کارشناسی متخصصان تا یکی دو ماه دیگر اطلاعات بیشتری می توانم در اختیار رسانه ها قرار دهم.

زمان کاهش شهریه ها و استفاده از کمکهای دولتی

رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی درباره زمان کاهش شهریه های این دانشگاه ابراز امیدواری کرد که در سال دوم مدیریت خود حدود 20 درصد شهریه ها را کاهش دهد.

وی در این باره به مهر گفت: در این مدت با بهره گیری از متخصصان کشور در زمینه سهام و مدیریت پولی باید دید با این منبع پولی که هر سال وارد دانشگاه می شود چه نوع افزایشی را می توان در گردش مالی ایجاد کرد.

دانشجو در پاسخ به سوال مهر درباره امکان استفاده از کمکهای دولت در گردش مالی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری اینکه این دانشگاه همواره از امکانات دولتی استفاده می کند، ادامه داد: ارز، امکانات دولتی و زمین در اختیار دانشگاه آزاد قرار داده می شده و اینطور نبود که دانشگاه اصلاً از امکانات دولتی استفاده نکند، من تاکنون نشنیدم دکتر جاسبی سخنی از عدم استفاده از امکانات دولتی به زبان بیاورد.

وی خاطرنشان کرد: آنطور که در جریان هستم دولت هر ساله به صندوق دانشجویان بی بضاعت دانشگاه آزاد اسلامی کمک می کند و سال گذشته هم نزدیک به حدود 100 میلیارد تومان به این صندوق اختصاص داده است.

وی در عین خاطرنشان کرد که استقلال دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک دانشگاه خصوصی و غیردولتی همواره باید حفظ شود.

از زمان جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی بی اطلاعم

رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد درباره زمان برگزاری جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: من در جریان برگزاری این جلسه نیستم و این مسائل را دیگر پیگیری نمی کنم. منتظر هستم هر زمان جلسه برگزار شد نتیجه نهایی به من اعلام شود.



نویسنده: مديريت تاریخ: دوشنبه 26 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 11923 | onetwothreefourfive

وزیر آموزش و پرورش ایران اعلام کرد کتاب های درسی دانش آموزان بر اساس برنامه های این وزارتخانه تفکیک جنسیتی می شود.



حمیدرضا حاجی بابایی امروز دوشنبه ۲۶ دی ماه در حاشیه یک همایش تاکید کرد که وزارت آموزش و پرورش برنامه دارد که فضاهای آموزشی، آموزش و تربیت و کتاب های درسی را بر اساس تفاوت های جنسیتی دانش آموزان "متناسب سازی" کند.

به گزارش خبرگزاری مهر وزیر آموزش و پرورش گفت:" باید مدارسی بسازیم که در آن دختران و پسران احساس آرامش کنند نه اینکه مدارسی بسازیم که بعد از ساخت آن نیاز به متناسب سازی داشته باشیم."

طرح استتار مدارس دخترانه با عنوان طرح "شاداب سازی فضای مدارس دخترانه"، در سال ۱۳۷۸ برای نخستین بار در برخی از مدرسه‌های تهران به اجرا در آمد.

بر اساس این طرح، دیوار مدارس بلندتر می‌شد تا داخل مدرسه یه راحتی دیده نشود و دختران دانش آموز در برخی مدارس بتوانند بدون حجاب در مدرسه رفت و آمد کنند.



نویسنده: مديريت تاریخ: سه شنبه 27 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 11934 | onetwothreefourfive

هر طبقه قبر در مرحله يک 15ميليون تومان 

بر اساس اين لايحه مبلغ جايگزين (رزرو) هر طبقه از قبور قطعه جاري(قطعه روز که عمده دفن در آن انجام مي گيرد) 5 ميليون ريال است. همچنين جايگزين و دفن در هر طبقه از قبور مرحله 3 به مبلغ 15 ميليون ريال ،هر طبقه از قبور مرحله 2 به سبب تنوع قطعات اين فاز و نوع خدمات از مبلغ 27 ميليون و 500 هزار ريال تا 75 ميليون ريال است و هر طبقه از قبور مرحله يک نيز 150 ميليون ريال است.منظور از مرحله يک قطعات 1 تا 12، مرحله دو قطعات 202 تا 258 و مرحله سه قطعات 301 تا 320 است.



آرامگاه خانوادگي 150 تا 200 ميليون تومان 

شهرداري تهران براي آرامگاه خانوادگي باز با تعداد 10 قبر مبلغ يک ميليارد و 500 ميليون ريال ، با تعداد 10 قبر سه طبقه به مبلغ يک ميليارد و 700 ميليون ريال و با تعداد 25 تا 24 قبر سه طبقه به مبلغ 2 ميليارد ريال پيشنهاد داده است .رئيس کميسيون عمران شوراي شهر تهران در اين باره مي گويد: افزايش قيمت قبور خانوادگي به اندازه اي زياد است که آنها براي خانه هاي خود در زمان حيات نيز چنين پولي پرداخت نکرده اند.

هزينه کفن و دفن 200 هزار تومان و آمبولانس خصوصي 85 هزار تومان 

همچنين هزينه تغسيل و تکفين و تدفين و حمل جسد با آمبولانس 4 متوفي در سال جاري 2 ميليون ريال است. اين هزينه در صورت در خواست آمبولانس خصوصي براي متوفي 450 هزار ريال است. هم چنين هزينه حمل متوفي در تهران با آمبولانس عمومي 400 هزار ريال و آمبولانس خصوصي 850 هزار ريال است.

به مبالغ فوق: داشتن خدمات ویژه قبر ؛دو ممر(دونبش بودن) قبر و ....اضافه میشه 


مزايده يك قبر به قيمت 480 ميليون تومان 

پيامكي اخيرا به دست برخي مشتركان رسيده كه حكايت از واگذاري يك مورد قبر در بهترين مكان ايران؛ مشهد مقدس دارد.



نویسنده: مديريت تاریخ: سه شنبه 27 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 12065 | onetwothreefourfive

شما را با 40 نكته‌ای كه از رازهای مهم حفظ سلامت دند‌ان‌ها هستند و معمولا دندان‌پزشکان در مطب خود فرصت و فراغتی برای گوشزد کردن آنها به شما ندارند، آشنا می‌کنیم.



1 لااقل روزی 2 بار، اول صبح و شب، لازم است دندان‌ها مسواک زده شوند.

2 لااقل روزی یک بار قبل از مسواک‌زدن باید با نخ دندان حاوی فلوراید، بین دندان‌ها تمیز شوند.

3 هفته ای 2 تا 3 بار باید از دهان‌شویه فلوراید 2/0 درصد استفاده شود.

4 هفته‌ای 1 تا 2 بار باید از دهان‌شویه کلرهگزیدین 12/0درصد استفاده شود.

5 افراد با ریسک بالای پوسیدگی دندان، باید هر 3 تا 4 ماه یک بار به دندان‌پزشک مراجعه کنند و افراد با ریسک کمتر، هر 6 تا 9 ماه یک بار.

6 افراد با ریسک بالای پوسیدگی دندان باید هر 12 تا 18 ماه یک بار از دندان‌های خود کلیشه رادیوگرافی تهیه کنند و افراد با ریسک کمتر، هر 24 تا 36 ماه یک بار.

7 استفاده از آدامس‌های فاقد قند پس از مصرف غذاهای حاوی ساکارز یا تنقلات به مدت 5 تا 30 دقیقه توصیه می‌شود.

8 استفاده از خمیر دندان‌های حاوی فلوراید مناسب و مواد ساینده کم همراه با مسواک توصیه می‌شود.

9 دهان‌شویه آب‌نمک ممکن است مفید باشد اما جایگزین روش‌های پیشگیری فوق‌الذکر نمی‌شود.

10 دندان‌های شیری کودکان تا سن 11 تا 12 سالگی باید تحت کنترل باشند و بدون حفظ فضایشان نباید آنها را کشید.

11 کشیدن دندان‌های شیری منجر به از دست رفتن فضای دندان‌های دایمی زیرین می‌شود و نیاز به درمان‌های ارتودنسی را واجب می‌کند.

12 به محض رویش اولین دندان دایمی در سن 6 تا 8 سالگی باید شیارهای آن از نظر ابتلا به پوسیدگی مورد معاینه قرار گرفته و در صورت لزوم بسته شوند.

13 در صورتی که به صورت ژنتیکی ناهنجاری‌های دندانی یا فکی در والدین یا بستگان کودک وجود داشته باشد، بهتر است کودک از سنین 10 سالگی تحت کنترل دندان‌پزشک متخصص کودکان یا ارتودنسی قرار گیرد.

14 وجود فاصله بین دندان‌های شیری معمولا طبیعی است و نباید موجب نگرانی والدین شود.

15 مقادیری بی‌نظمی و درهم‌رفتگی دندان‌های پایینی در سنین 8 تا 9 سالگی معمولا طبیعی است و به مرور برطرف می‌شود.

16 درد نداشتن دندان‌ها الزاما بیانگر سالم بودن آنها و نداشتن پوسیدگی نیست.

17 در صورتی که دندانی درد شدید داشته باشد، نشان‌دهنده تخریب وسیع عاج و عصب دندان است و احتمال نیاز به درمان ریشه را مطرح می‌کند.

18 قسمت‌هایی از دندان که در معرض پوسیدگی بوده‌اند، در صورت بهبود بهداشت، موادمعدنی جذب می‌کنند و پوسیدگی را متوقف می‌کنند.

19 نواحی متوقف شده فوق‌الذکر می‌توانند رنگ جذب کنند و قهوه‌ای باشند و احتیاجی به ترمیم نیست.

20 هر تغییر رنگی روی سطح جونده دندان‌ها، الزاما پوسیدگی نیست و نیاز به ترمیم ندارد.

21 در صورت ترمیم دندان با مواد فلزی غیرهمرنگ (آمالگام)، احتمال حساس بودن دندان به سرما و سایر محرک‌ها ظرف مدت 45 روز تا 2 ماه وجود دارد.

22 در صورت ترمیم دندان با مواد همرنگ، حساسیت دندان‌ها بیش از یک هفته قابل‌توجیه نیست و باید بررسی شود.

23 در صورتی که پس از ترمیم دندان خود احساس بلندی می‌کنید، در اولین فرصت به دندان‌پزشک خود مراجعه کنید.

24 بلندی ترمیم می‌تواند سبب حساسیت به سرما و گرما شده یا سبب شکستگی ترمیم یا دندان شود.

25 در مراحل اولیه پوسیدگی دندان که بیشتر به صورت حساسیت به شیرینی یا سرما نشان داده می‌شود، به دندان‌پزشک خود مراجعه کنید.

26 پس از بروز درد شدید، خودبه‌خود و شبانه که بعضا با داروهای مسکن نیز آرام نمی‌شود، دندان نیاز به درمان ریشه پیدا می‌کند.

27 ظرف مدت 3 هفته پس از پایان درمان ریشه حتما باید پانسمان با مواد ترمیمی دایمی جایگزین شود.

28 دندان‌های درمان ریشه شده به دلیل از دست دادن بیشتر بافت‌های خود، بسیار ضعیف ‌شده و مستعد شکستن هستند.

29 پس از درمان ریشه، خوردن غذاهای سفت ممکن است سبب شکستن دندان شود.

30 بافت‌‌ها و دیواره‌های دندان درمان ریشه شده باید تقویت شود تا احتمال شکستن کاهش یابد.

31 درصورتی که دندان درمان ریشه شده دچار شکستگی شود، لبه آن معمولا به زیر لثه امتداد یافته و نیاز به جراحی لثه را نیز مطرح می‌کند.

32 ریشه دندان‌های درمان ریشه شده در رادیوگرافی به‌صورت نوارهای سفیدی دیده می‌شوند.

33 این نوارهای سفید باید به صورت متراکم و یکنواخت تا نوک ریشه امتداد یافته باشد.

34 هر دندان درمان ریشه شده‌ای نیاز به روکش ندارد.

35 دندان‌هایی که درمان ریشه نشده‌اند نیز ممکن است به دلایل دیگری مانند تخریب وسیع یا زیبایی نیاز به روکش داشته باشد.

36 در مواردی که چند دندان در کنار هم به صورت جداگانه قرار گرفته‌اند و لازم است همه آنها روکش شوند، به هیچ عنوان نباید به یکدیگر چسبانده شوند بلکه باید به صورت جداگانه روکش شوند تا امکان تمیز کردن نواحی بین دندانی و حفظ سلامت لثه‌ها میسر شود.

37 در صورتی که دندانی کشیده شده است، برای جایگزینی دندان از دست رفته، دو دندان مجاور ناحیه بی‌دندانی پایه گرفته شده و ناحیه وسط پر ‌شود. به این روش که یکپارچه بوده و 3 دندان (2 دندان پایه و یک دندان وسط) متصل به هم هستند، بریج یا پل گفته می‌شود.

38 زیر بریج باید به وسیله نخ‌هایی که از نخ دندان ضخیم‌تر است و «سوپر فلاس» نامیده می‌شود، تمیز شود.

39 عبور دادن دهان‌شویه با فشار از زیر بریج به پاکسازی بیشتر کمک می‌کند.

40 در صورتی که دندان‌های دو طرف ناحیه بی‌دندانی سالم هستند، برای پرهیز از آسیب دیدن این دندان‌ها می‌توان به کمک ایمپلنت فضای بین دو دندان را جایگزین کرد.



نویسنده: مديريت تاریخ: پنجشنبه 29 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 14152 | onetwothreefourfive

اگر می خواهید در محل کار همه به شما احترام بگذارند و عقاید و ایده هایتان را بپذیرند، باید اطمینان حاصل کنید که اطرافیانتان شما را جدی تلقی می کنند. خوب می دانید که دست یافتن به چنین موقعیتی نیازمند تلاش بسیار، صداقت، و راستی است. در این جا راهکارهایی به شما پیشنهاد میکنیم که با استفاده از آنها می توانید در کارتان از همه جلو بیفتید.



۱) بله قربان گو نباشید

افراد بادمجان دور قاب چین و بله قربان گو خیلی زود چهره ی واقعیشان هویدا میشود. آنچه از بله قربان گویی نصیب شما می شود، کوتاه مدت، ناپایدار و توخالی است. اگر با چیزی مخالفت دارید، باید افکار و دیدگاه هایتان را بدون ترس از چیزی ابراز کنید. اما به خاطر داشته باشید، استدلالات خود را سنجیده و منطقی بیان کنید و همیشه به عقاید و دیدگاه های دیگران احترام بگذارید.

۲) خوب صحبت کنید

بله، بعضی رئیس ها دستشان رو شده است، اما هنوز مورد احترام هستند. این به خاطر این است که شخصیتی منحصر به فرد دارند و می توانند از زیر آن شانه خالی کنند—فکر نکنید شما هم می توانید! برای صحبت کردن همیشه از زبانی مودبانه استفاده کنید. بدون هیچگونه از این شاخه به آن شاخه پریدن صحبتتان را رک و راست بزنید.

اما توجه داشته باشید که نباید به هیچ وجه وسط صحبت دیگران بپرید و نیازی نیست که همهی افکارتان را بر زبان بیاورید. به جای این به حرف ها و عقاید دیگران گوش کنید و نظریات آنها را در نظر گیرید. لازم نیست سریعاً به پاسخ های دیگران جواب بدهید، قبل از حرف زدن حتماً تک تک کلماتتان را بررسی کنید و بعد به زبان آورید.

۳) وقت شناس باشید

اگر همیشه همه را منتظر خود نگاه دارید، کم کم احترامتان را از دست خواهید داد. از این گذشته چطور وقتی حتی نمی توانند به سر قرار آمدن شما اطمینان کنند، برای پروژه های بزرگ رویتان حساب کنند؟ با احترام گذاشتن به برنامه ها و وقت دیگران باعث خواهید شد که آنها نیز به شما احترام بگذارند.

۴) تکالیفتان را انجام دهید

ندانستن یکی از غیر قابل قبول ترین کلمات در دنیای حرفه ای است. اگر ندانید درمورد چه چیزی صحبت میکنید، مطمئناً جدی گرفته نمی شوید. اگر می خواهید روی ایده ها و نظراتتان حساب کنند، باید سعی کنید از همه بااطلاع تر باشید. هیچگاه دست از یاددگیری برندارید و در این زمینه از همه سبقت بگیرید.

برای سخنرانی هایتان خودتان را از قبل آماده کنید و قبل از اینکه عقیده و ایده ای از خود بروز دهید، حتماً درمورد آن اطلاعات جامع کسب کنید.

۵) سفیری لایق باشید

اگر از طرف شرکت جایی فرستاده می شوید، در واقع سفیر شرکت شده اید. کدام سفیر اطلاعات محرمانه ی کشورش را برای کشور جدید بازگو می کند؟ اگر می خواهید شرکتتان همیشه بهترین به نظر برسد، شما هم باید بهترین به نظر برسید. درمورد کارفرمای خود با تحسین و غرور صحبت کنید.

۶) نتیجه نشان دهید

سخنگویان بزرگ در اول سخنرانی تاثیر می گذارند، اما این تاثیر مثبت را فقط تازمانی می توانند نگاه دارند که سخنرانیشان نیز جالب توجه باشد.اگر به توانایی هایتان ایمان دارید، پس نترسید و روی آنها کار کنید. گفته های خود را با عمل همراه کنید. هرچه می توانید کمتر قول دهید و سعی کنید بیشتر عمل کنید. افرادی که بالاتر از گفته هایشان عمل می کنند همیشه مورد احترام و تحسین هستند.

۷) لاف نزنید

ممکن است کارهای زیادی انجام داده باشید، اما از خود تعریف نکنید. بگذارید سایرین ارزشهای شما را کشف کرده و تحسینتان کنند. اگر بواهید از خود و دستاوردهایتان تعریف کنید، فقط دشمنی سایرین را به خود جلب خواهید کرد.

۸) خونسردی خود را حفظ کنید

رهبران بزرگ افرادی هستند که در زمان های استرس و فشار زیاد، قادرند خونسردی خود را حفظ کنند. در این مواقع باید عزمتان را جزم کنید و به دنبال راه حل باشید. هر اتفاقی هم که بیفتد نباید عصبانی شده و کنترلتان را از دست بدهید. فقط خونسردیتان را حفظ کنید تا بتوانید اداره ی امور را در دست داشته باشید.

۹) خوب لباس بپوشید

از آنجا معمولاً افراد تا حد زیادی از روی ظاهر درمورد افراد قضاوت می کنند، کیفیت لباس های شما نقشی اساسی در قضاوت دیگران خواهد داشت. از سیستم لباس پوشیدن شرکتتان اطاعت کرده، اما آن را به بهترین نوع تن کنید. سعی کنید همیشه تمیز و منظم باشید. حتی اگر شرکتتان با پوشیدن شلوارک و سندل مخالفتی نمیکند، اما شما استاندارد بالاتر را انتخاب کنید.

۱۰) مراقب نوشیدنتان باشید

حتی در مهمانی های شرکت که برای رفاه و سرگرمی کارمندان برگزار می شود، از نوشیدن مشروبات الکلی خود داری کنید.

۱۱) زندگی خصوصیتان را خصوصی نگاه دارید

شما به شرکت آمده اید که کار کنید نه روانشناسی. اگر بخواهید زندگی خصوصیتان را برای همه افشا کنید، مطمئناً قادر نخواهید بود تصویری جدی از خودتان در ذهن آنها ایجاد کنید. تا می توانید سعی کنید درمورد موضوعات زیر در اداره با کسی گفتگو نکنید:

ـ مذهب
ـ سیاست
ـ مشکلات در روابط
ـ آخر هفته ی شما با دوستانتان

همچنین اگر با کسی در شرکت زد و خورد دارید، دلیل نمی شود که در این رابطه با همه ی کارکنان شرکت گفتگو کنید. سعی کنید موضوع را به طور محرمانه با کارفرما یا خود شخص مطرح کنید.

۱۲) لاس نزنید

تا می توانید سعی کنید از لاس زدن با همکاران خود خودداری کنید. علاقه ای که به نظر شما ممکن است خیلی معصومانه بیاید، از نظر دیگران اینطور نیست و تصویر ذهنی بدی از شما ایجاد خواهد کرد. از نظر دادن درمورد ظاهر همکارانتان هم خودداری کنید، چون ممکن است بعضی افراد خوششان نیاید.

● جدی باشید تا جدی گرفته شوید

با نکات این مقاله فهمیدید که چطور نکاتی بسیار ریز می تواند احترام بیشتری برای شما کسب کند. احترام بیشتر هم باعث خواهد شد دیگران شما را جدی تلقی کنند. احترام دیدن، در نتیجه ی احترام گذاشتن به دیگران و جدیت در کار به وجود می آید. پس جدی باشید تا دیگران جدیتان بگیرند!



نویسنده: مديريت تاریخ: پنجشنبه 29 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 13410 | onetwothreefourfive

سایت‌های مستهجن وجود دارند. چه به ما بربخورد و چه برنخورد این سایت‌ها به زبان فارسی هم وجود دارند و آمارهای غیر رسمی نشان می‌دهد که مشتری هم دارند. با پاک کردن صورت مسأله چیزی عوض نمی‌شود. همشهری مثبت درپرونده‌ای به بررسی سایتهای مستهجن، اعتیاد به آنها و راه‌های مقابله با این آسیب روانی می‌پردازد این نشریه در بخشی از مطلب خود با عنوان “شاید برای شما هم اتفاق بیافتد” آورده است.



هرزه‌نگاری اینترنتی مقدمه یک بیماری فراگیر روان‌شناختی به نام اعتیاد جنسی است. برای همین چندین محقق روان‌شناس ته و توی این مشکل را درآورده‌اند و مراحل مختلف هرزه‌نگاری را شرح داده‌اند. در این دو صفحه می‌خواهیم این مراحل پیش رونده را شرح دهیم تا هم شما پیشاپیش از عوارض آن آگاه شوید و انگیزه بیشتری برای پیشگیری داشته باشید و هم با راه‌های درمان آن آشنا شوید.


مرحله اول: اعتیاد

وابستگی آن‌لاین

اولش این جوری است که شما برای کنجکاوی به یکی از سایت‌های مستهجن که لینک‌هایشان این طرف و آن طرف زیاد ریخته‌اند، مراجعه می‌کنید. اما این پایان ماجرا نیست. این تصاویر و متن‌ها آن قدر قدرت تخیل شما را به کار می‌اندازند که شما بار‌ها و بارها، دوباره و دوباره به آن سایت‌ها مراجعه می‌کنید. فرد در ذهن خودش این تصویرها و داستان متن‌ها را بارها و بارها در ذهن خود تصور می‌کند و تحریک می‌شود. جالب اینجاست که افراد تحصیل‌کرده و با هوش، شاید به خاطر قدرت تصور بالاترشان در مقابل این سایت‌ها آسیب‌پذیرترند. خلاصه اینکه یک دفعه فرد به خودش می‌آید و می‌بیند که واقعا به این سایت‌ها معتاد شده است. دقیقا مانند مصرف‌کننده‌های مواد، معتادان به این سایت‌ها هم دیگر با دیدن مثلا یک عکس یا فیلم در شبانه روز راضی نمی‌شوند و وقت بیشتر و بیشتری را صرف تصاویر مستهجن و مستهجن‌تر می‌کنند و البته کم‌کم عوارض این اعتیاد گریبان خانواده و شغل فرد را هم می‌گیرد.


مرحله دوم: تشدید

هر چه مستهجن‌تر بهتر

همان‌طور که در مرحله قبل هم توضیح داده‌شد، معتادان به این سایت‌ها کم‌کم وقت بیشتر و بیشتر و تصاویر مستهجن‌تر و مستهجن‌تری را طلب می‌کنند. اما این فقط در فضای مجازی اینترنت نیست. آنها کم‌کم توقعات عجیب و غریب جنسی که در نتیجه دیدن این سایت‌ها برایشان ایجاد شده‌است را از همسر خودشان هم دارند. معلوم است که این توقعات عجیب و غریب که فقط منحرفان جنسی از پس آنها برمی‌آیند در زندگی طبیعی برآورده نمی‌شود. اینجاست که فرد ممکن است حتی بخواهد تنوع طلبی جنسی خود را با یافتن شریک‌های متعدد‌تر ارضا کند. ضمن اینکه این نوع برخورد باعث می‌شود که همسر فرد کم‌کم از او آزرده شود و کناره‌گیر‌تر شود. این دور باطل همچنان ادامه پیدا می‌کند و زندگی طبیعی فرد را کاملا مختل می‌کند.


مرحله سوم: حساسیت‌زدایی

هیچ چیز زشت نیست

هر چه که فرد بیشتر پیش می‌رود و بیشتر در سایت‌های مستهجن غرق می‌شود، تشخیص فضای مجازی از فضای واقعی و التزامات اخلاقی‌اش برایش مشکل‌تر می‌شود. در درجه اول دیگر هیچ محتوای مستهجنی برای او شوک‌برانگیز نیست. او دیگر میخکوب نمی‌شود. هیچ چیزی برایش کریه نیست. در فضای واقعی هم بسیاری از انحرافات جنسی در دیگران برای او طبیعی به حساب می‌آید. قاتی شدن فضای مجازی و واقعی برای او این توهم را به وجود می‌آورد که «این کاریست که همه آن را انجام می‌دهند». فرد دیگر قادر به درک این نکته نیست که فضای مجازی مستهجنی که او در آن سیر می‌کند را فقط یک اقلیت بسیار کوچک از جامعه واقعی آن هم با هدف‌های بیشتر اقتصادی به وجود آورده‌اند و این گروه کوچک به هیچ عنوان نماینده جامعه واقعی نیستند. در جامعه واقعی برای اکثریت هنوز هم آن تصاویر وقیح و میخکوب‌کننده هستند و این افراد معتاد به سایت‌های مستهجن هستند که مشکل دارند و نه جامعه.


مرحله چهارم: انحراف جنسی

بدل شدن به تصاویر

در سایت‌های مستهجن فقط به تمایلات طبیعی جنسی پرداخته نمی‌شود. بخش عظیمی از این تصاویر و متن‌ها مربوط به کسانی است که از انحرافات جنسی رنج می‌برند. در آخرین مرحله و شدید‌ترین مرحله از اعتیاد به سایت‌های مستهجن، خود فرد هم ممکن است این رفتارهای انحرافی را انجام دهد. لاقیدی جنسی و انجام رفتارهای پرخاشگرانه جنسی دو نمونه از رفتارهایی است که در نتیجه مشاهده این سایت‌های مستهجن انجام می‌شود. یکی از بدترین عواقب این مشکل روان‌شناختی این است که نگرش‌ فرد به اطرافیانش کاملا جسمی می‌شود. در واقع بخش عاطفی و انسانی که به طور طبیعی در روابط آدم‌ها با یکدیگر وجود دارد کم کم از ذهن این افراد محو می‌شود و او به همه فقط با دیدگاه جنسی نگاه می‌کند.



نویسنده: مديريت تاریخ: پنجشنبه 29 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 13367 | onetwothreefourfive

اگر یک خارجی از راه برسد و یک دیزی سنگی داغ با سنگک و ریحان جلویش بگذارید، شاید لذتی از لذیذی آن نبرد. چراکه خوردن آبگوشت آموزش می‌خواهد. با قاشق از دهانه تنگ دیزی چیز زیادی بیرون نمی‌آید، مگر اینکه دیزی را کج کنید و برای کج کردن هم، دست خواهد‌سوخت، مگر آنکه با تکه نانی گوشه ظرف را بگیرید و در این کار حتی دستمال کاغذی هم، کمک تکه نان را نخواهد کرد.



همه دایره‌المعارف‌هایی که درباره ایران تالیف شده‌اند، مدخل «آبگوشت» دارند. 

شاید باور نکنید اما آبگوشت در کنار همه نام‌ها و نامداران فرهنگ ایرانی، در دایره‌المعارف‌های تخصصی بدل به مدخلی مفصل شده اما در منوی هیچ یک از رستوران‌های تهران آبگوشت نیست! برای خوردن آبگوشت باید به خانه، چایخانه، قهوه‌خانه یا دیزی‌سرایی رفت. آن هم فقط سر ظهر، نه قبل و نه بعد از آن. از قدیم دکان‌هایی هستند که به طور تخصصی هر کدام یک خوراک بیشتر نمی‌پزند؛ حلیمی، کبابی، چلویی، جگرکی، کله‌پزی و بریانی. اما باز هیچ یک از این خوراک‌های اصیل و محبوب ایرانی، جز چلوکباب‌ها، در منوی رستوران‌های ایران جایی ندارند! و به همین خاطر است که در کتابچه‌های راهنمای ایرانگردی برای خارجیان هم فقط فرق پلو و چلو و شرح انواع کباب‌ها آمده است. هر جای دیگر جهان که بود، این تنوع خوراکی را جاذبه‌ای سیاحتی می‌کردند و دست‌کم در منوهای وطنی جایی به آن می‌دادند.

آبگوشت به هزار و یک دلیل از خوراک‌های کهن ایرانیان است. یکی از این دلایل، شیوه کوچی و عشایری زندگی نیاکان ایران، برپایه فرهنگ دامپروری است. ایرانیان حتی هنگامی که شهرهای کهنی همچون همدان و شوش و پارسه را ساخته بودند، به معنی واقعی یکجا‌نشین نشده بودند و باز شاهان و درباریان، همانند مردمان در راه این شهرها ییلاق و قشلاق می‌کردند. این جا‌به‌جایی فصلی، حتی تا چند دهه پیش، میان قشلاق تهران و ییلاق شمیران هم، برای بعضی خانواده‌های متمول، متداول بود. پس گمان نکنید که زندگی کوچی با پایتخت 200ساله اخیر ایران نسبتی ندارد. 


آبگوشت، محصول زندگی یکجا‌نشینی است و کباب، خوراک زندگی کوچ‌نشینی و کوچندگان تنها هنگامی که به مقصد نهایی می‌رسیدند، فرصت و شرایط بارگذاشتن آبگوشت را می‌یافتند. اگر به مستندهای این نیم قرن که از زندگی عشایر ایران ساخته شده، نگاهی بیندازید، گله‌های چندهزار سَری را می‌بینید که هر یک از بزها، گوسفندان، گاوان و اسبان برای صاحبانشان مهم و محترم‌اند و جان دامداران به جان دام بسته است و بسیار کم پیش می‌آید که دام را سرببرند و جز از شیر و فرآورده‌های شیری آنها، تغذیه نمی‌کرده‌اند. اما در راه ناهموار و پرخطر کوچ هر روزه چند سَر از این دام‌های سلامت و پروار، ناکار و تلف می‌شده‌اند و عشایر پیش از آنکه دام، جان بدهد، آنها را سر می‌بریدند و کباب شام را به راه می‌کردند. کوچ، زمانبندی داشت و می‌بایست که به موقع به مقصد می‌رسیدند وگرنه هزار و یک ضرر و خطر طبیعی، در راه بود. پس فرصت بارگذاشتن آبگوشت تا رسیدن به مقصد، در سفر دست نمی‌داد. آبگوشت ظهر فردا را، از شب قبل باید بار‌گذاشت و پیشتر مقدمات و مخلفات آن را مهیا‌کرد که این همه، جز در یکجانشینی ممکن نبوده و نیست.

دیگر اینکه بساط کباب را به سادگی با سیخی چوبی نیز در بیابان می‌توان به راه کرد اما آبگوشت جز در ظرف پخته نمی‌شود. ساکنان فلات ایران هزاران سال پیش، نخستین ابزار و ظرف‌ها را از چوب و سنگ ساختند. اما ظرف چوبی روی آتش کارکردی نداشت و تنها ظرف‌های سنگی به کار می‌آمدند. پس از آن بود که توانایی ساخت سفال حاصل شد و انواع و اقسام ظرف‌ها شکل گرفت. هزاره‌ها ظرف‌های سفالین به کار می‌رفتند، تا انسان ایرانی به راز سنگ‌های معدنی و آب‌کردن و ریخته‌گری فلزات پی برد و از آن ابزار و ظرف ساخت و ظروف فلزی را به میان آورد. جالب است که آبگوشت، هنوز که هنوز است در سه ظرف سنگی، سفالی و فلزی، طبخ و میل می‌شود. انواع دیزی سنگی و سفالی و رویی (رویی به معنای رویین یعنی ساخته شده از فلز روی که به زبان عامیانه به آن روحی هم می‌گویند) هنوز به شیوه هزاره‌های دور، در ایران ساخته و به کاربرده می‌شود و این سه نوع دیزی، یادگاری است از سه عصر سنگ و سفال و فلز در باستان‌شناسی.


در قدیم پلو یا چلو را در مجمعه‌های بزرگی می‌کشیدند، که به آنها «قاپ» یا «قاب» می‌گفتند و چند نفر با دست از یک قاپ مشترک، غذا می‌خوردند. ممکن بود که چند آدم بزرگ و پرخور با پیری یا کودکی نحیف و کم‌غذا در قاپی همسفره و هم‌غذا ‌شوند. این بود که تقسیم غذا عادلانه نبود و یکی به اصطلاح، قاپ دیگری را می‌دزدید و غذای بیشتری می‌خورد. این بود که ایده «قاپ شخصی» به میان آمد که برای هر کس قاپ کوچکی غذا بکشند و آن را در پیش وی بگذارند. این بود که این «پیش‌قاپ» را «بُشقاب» نامیدند. یک قاپ بزرگ پر از غذا سر سفره می‌آمد و چند قاپ کوچک خالی (بُش به ترکی: خالی) گِرد آن می‌چیدند و برای هر بشقاب، جدا غذا می‌کشیدند. اما آبگوشت چه برای یک تن پخته شود، چه هزار تن، محتوای هر دیزی جدا، درون خود آن می‌پزد و گوشت و نخود و آب، برای هر دیزی به پیمانه برابر ریخته می‌شود و تبعیضی در میان نیست. مانند پلو همه را در یک دیگ نمی‌پزند و پس از پخت، غذا را نمی‌کشند، بلکه اول سهم خام هر دیزی کشیده می‌شود و پس از تقسیم، پخت آغاز می‌گردد.

اما پختن و خوردن آبگوشت کار ساده‌ای نیست. شاید همگان به پختن آن کاری نداشته باشند اما همه از خوردن آن لذت می‌برند. اما اگر یک خارجی از راه برسد و یک دیزی سنگی داغ با سنگک و ریحان جلویش بگذارید، شاید لذتی از لذیذی آن نبرد. چراکه خوردن آبگوشت آموزش می‌خواهد. با قاشق از دهانه تنگ دیزی چیز زیادی بیرون نمی‌آید، مگر اینکه دیزی را کج کنید و برای کج کردن هم، دست خواهد‌سوخت، مگر آنکه با تکه نانی گوشه ظرف را بگیرید و در این کار حتی دستمال کاغذی هم، کمک تکه نان را نخواهد کرد. البته بعضی از دیزی‌های سفالی دو دسته کوچک در دو طرف دارند که در این موقع به دستگیری خورنده می‌‌آیند.


آبگوشت دو بخش دارد، بخش « تَر» که به آن «ترید» می‌گوییم و بخش «خشک» که «کوبیده» می‌خوانیم. همان آب و گوشت که روی هم آبگوشت را پدید آورده‌اند. تقریبا با هم پخته می‌شوند اما جدا خورده می‌شوند. اما عمل‌آوردن این دو بخش به عهده آشپز نیست و شاید تنها خوراکی باشد که خورنده نیز در کار طبخ شریک است. اگر این دو بخش را جدا نکنید، تبدیل به سوپی نه چندان دلچسب خواهد شد و اگر هر یک از این دو بخش را خوب به عمل نیاورید، یعنی مثلا کوبیده را آب‌دار بردارید، لطفی نخواهد داشت. خلاصه آنکه آبگوشت‌خوردن کار هر کسی نیست و اگر برای نخستین بار کسی سر سفره آبگوشت بنشیند، بی‌راهنما به راحتی از ماجرا سر در نخواهد آورد. 


گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی دو جزء لاینفک آبگوشت‌های امروزی‌اند و برای ایرانیان شاید تصور آبگوشت‌ بی‌سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی ممکن نباشد. اما شاید ندانید که این دو محصول فرنگی تا صد سال پیش از این، در ایران ناشناخته بوده‌اند. اما آبگوشت پیش از واردات این دو نیز، با گوشت و آب و نخود، آبگوشت بوده. ایرانی همان‌طوری این دو محصول فرنگی را در دیزی کرد و به آن دو رنگ ایرانی بخشید که جانشینان یونانی اسکندر و مغولان وارث چنگیز را به ایرانیانی اصیل و ایراندوست تبدیل کرد.

با وجود این همه کتاب آشپزی و مردم‌شناسی تا به امروز به آبگوشت این‌گونه نگاه نکرده بودیم. چراکه ما گاهی از کنار میراثمان سهل‌انگارانه به سادگی ‌گذشته‌ایم و ظرائف و لطایف فرهنگی نهفته در آنها را ندیده‌ایم. آبگوشت، عصاره فرهنگ ایرانی است و هزاره‌ها تاریخ و نکته در آن خفته است و همه قوت آن به ارزش غذایی‌اش نیست و اگر دقیق به آن بنگریم جان فرهنگ نیاکانمان را در پیاله‌ای از آن خواهیم دید. پس لقمه‌ای از آن را هم نباید هدر داد. 

منبع: عصر ایران



نویسنده: مديريت تاریخ: جمعه 30 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 13735 | onetwothreefourfive



اینجا آدم ها هم از روی پل رد نمیشن چه برسه به ...



نویسنده: مديريت تاریخ: جمعه 30 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 15994 | onetwothreefourfive
[««][1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][»»]
مطالب تصادفی
آمار سایت
 امروز : 855
دیروز : 929
ماه : 7883
ماه قبل : 39995
سال : 117371
سال قبل : 282600
کل : 20764276
اطلاعات سايت:
اخبار :509
  نظرات : 23
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 2
  كاربران آنلاين : 5

Future Google PR for f2u.ir

تاییدیه سایت زرین پال

تبلیغات
تبلیغات

كليه حقوق مادي و معنوي مطالب برای سايت رایگان برای شما - عکس رد شدن گوسفندان از روی پل عابر پیاده محفوظ مي باشد و هرگونه كپي برداري بدون ذكر نام و لينك منبع غير مجاز است .
پشتیبانی توسط: S.M.B Productions - 2u Group