رایگان برای شما - درخواست طلاق عروس خانم هشت ساله عربستانی!
 
منوی اصلی
موضوعات
پربازديدترين مطلب

دادگاهی در عربستان سعودی از صدور حکم طلاق برای یک دختربچه 8 ساله که از سوی پدرش به عقد مردی 58 ساله درآورده شده بود، خودداری کرد. به گزارش ایران ناز عبدالله جتیلی وکیل مدافع این پرونده، روز یکشنبه ضمن اعلام این مطلب گفت: «دادگاه نرسیدن این دختربچه به سن قانونی را علت خودداری از صدور این حکم اعلام کرده است».



این وکیل که در تماسی تلفنی از شهر «عنیزه» محل برگزاری جلسه دادگاه در 220 کیلومتری شمال ریاض سخن می گفت خاطرنشان کرد «قاضی دادگاه ضمن خودداری از صدور حکم برای پرونده شکایت مادر این دختر اعلام کرده است وی حق شکایت‌کردن درباره این موضوع را نداشته و خود دختر پس از رسیدن به سن قانونی باید به دادگاه شکایت کند».

جتیلی افزود این دختربچه که زودی به کلاس چهارم ابتدایی می‌رود حتی نمی‌داند که به ازدواج کسی درآمده است. مادر این دختربچه بلافاصله پس از امضای سند ازدواج توسط پدر با ارائه شکایت به دادگاه درخواست طلاق کرد.

بستگان این خانواده که نمی خواستند نامشان فاش شود با اشاره به این که پدر دختر خواسته است وی پس از رسیدن به سن 18 سالگی به خانه بخت برود گفته‌اند این دختربچه همچنان با مادرش زندگی می‌کند و هنوز برای زندگی زناشویی به خانه شوهر 58 ساله فرستاده نشده است.

همین منابع افزودند پدر دختر که به نظر می‌رسد مشکلات مالی داشته و در دادگاه خود را به خواستار ازدواج دخترش اعلام کرده است 30 هزار راله سعودی (معادل 8 هزار دلار) برای تهیه جهیزیه از مرد 58 ساله پول دریافت کرده است. چند ماه پیش پدر بی‌کار یك دختر 8 ساله یمنی نیز او را مجبور به ازدواج با مردی 28 ساله كرده بود که خوشبختانه حکم طلاق برای او صادر شد.


پست هاي مشابه:
ازدواج همزمان با دو زن
این بی دینان ژاپنی را چه میشود که اینگونه مرا منقلب میکنند !!! ......
پليس فتا و پرونده سايت ازدواج موقت
قیمت قبر (خانه ابدی) از قیمت خانه دینوی گرانترشد 200 میلیون تومان
سرعت اینترنت در ایران ۷۵ برابر می‌شود
واکنش دختران تهرانی نسبت به متلک و لمس بدنی!
جریمه سنگین داشتن تلفن همراه در کنکور!
وضعیت فرزندآوری تحصیلکرده ها - 34.1 درصد بدون بچه
تمسخر انرژی هسته ای توسط شرکت «سامسونگ» به همراه فیلم
اقدام نژادپرستانه اپل در فروش محصولاتش به ایرانی‌ها!
اولین تبلت ایرانی رونمایی شد
ویندوز ۸ نام تمام برنامه‌هایی که نصب می‌کنید را به مایکروسافت می‌فرستد!
کتاب های مدارس در ایران دخترانه-پسرانه می شود
گوگل رسما مالک موتورولا شد: تغییرات و مدیرعامل جدید
قیمت مکالمه تلفن ثابت 10 برابر می‌شود

نویسنده: مديريت تاریخ: يكشنبه 11 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 17293 | onetwothreefourfive
مطالب تصادفی
آمار سایت
 امروز : 227
دیروز : 425
ماه : 15949
ماه قبل : 8293
سال : 50922
سال قبل : 282600
کل : 20697827
اطلاعات سايت:
اخبار :509
  نظرات : 23
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 2
  كاربران آنلاين : 3

Future Google PR for f2u.ir

تاییدیه سایت زرین پال

تبلیغات
تبلیغات

كليه حقوق مادي و معنوي مطالب برای سايت رایگان برای شما - درخواست طلاق عروس خانم هشت ساله عربستانی! محفوظ مي باشد و هرگونه كپي برداري بدون ذكر نام و لينك منبع غير مجاز است .
پشتیبانی توسط: S.M.B Productions - 2u Group