رایگان برای شما - در جست‌وجوی دولت الکترونیک با اینترنت قطع!!
 
منوی اصلی
موضوعات
پربازديدترين مطلب

فرارو- می‌خواهیم دولت الکترونیک داشته باشیم و توسعه خود را در زمینه فناوری اطلاعات به رخ جهان بکشیم. می‌خواهیم نشان دهیم که اینترنت در حال حاضر ابزار لیبرالیسم و اومانیسم شده و اگر اراده کنیم، «اینترنت پاک» را عرضه خواهیم کرد تا همه به خیال آسوده از آن استفاده کنند. ما می‌خواهیم اما می‌دانیم که مقدور نمی‌شود، تا زمانی که اینترنتمان سرعت لاک‌پشتی دارد و هر از گاه بی‌دلیل و بادلیل قطع می‌شود. می‌خواهیم اما نمی‌شود، مادام که پایین‌ترین رتبه سرعت در جهان را داریم و پهنای باندمان کمترین درصدها را در سطح بین‌الملل داراست.



به گزارش سرویس اجتماعی فرارو؛ سرعت کند و قطع و وصلی‌های دائم، بیشتر از دو هفته است که اینترنت را به فضایی ملالت‌بار تبدیل کرده است. شرکت ارتباطات زیرساخت نیز، که متولی بخش اینترنت کشور است، تا کنون نه دلیلی قانع‌کننده آورده و نه پاسخی راضی‌کننده داده است.

اینترنت در روزهای اخیر

سرعت اینترنت ایران، در چند هفته اخیر، به حدی کند شده است که با اینترنت دایل آپ، عملاً دسترسی به رایج‌ترین سایت‌ها غیر ممکن شده است. اینترنت‌های پرسرعت نیز در حالت قطع و وصلی به سر می‌برند و تفاوت چندانی با هم ندارند.

تاکنون نیز وزارت ارتباطات و فناوری، هیچ‌گونه توضیحی در این خصوص نداده‌اند، و زمان احتمالی رفع مشکل را اعلام نکرده‌اند.

اینترنت در یک ماه گذشته

در یک ماه گذشته وضع اینترنت، بر همین روال بوده است. شهریور ماه اختلال در اینترنت کل کشور آغاز شد و با گذشت چند روز وضعیت در برخی از استان‌ها، بهبودی نسبی یافت؛ اما در استان‌های شرقی همچون خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، یزد، سیستان و بلوچستان و کرمان وضعیت اینترنت شکل دیگری داشت و و اختلالات هر روز شدیدتر می‌شد.

در هیچ یک از این استان‌ها، مسؤولان مربوطه در صدد پاسخگویی و بیان دلایل این اختلالات برنیامدند و تنها مشکل را به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات منسوب کردند.

سرعت اینترنت در ایران و رتبه بین‌المللی

در سراسر جهان، سرعت اینترنت، شاخصی برای ارزیابی میزان توسعه‌یافتگی محسوب می‌شود. بر اساس آمارهای بین‌المللی ایران از نظر سرعت اینترنت، در میان ۱۸۵ کشور جهان، رتبه 181 را به خود اختصاص داده است.

مجمع الجزایر وانوآتو، کامرون، بولیوی و لبنان از جمله کشورهایی هستند که سرعت اینترنت در آن‌ها کمتر از ایران است. ولی وضعیت کشورهایی چون افغانستان ،اوگاندا و حتی بورکینافاسو بهتر از کشور ما ارزیابی شده است.

مؤسسه «نت ایندکس» بررسی‌هایی مشابهی را بین 170 کشور دنیا انجام داده و از نظر سرعت بارگذاری، ایران را در رتبه صد و هفتادم یعنی رتبه آخر قرار داده است.

مؤسسه آکامای نیز، سرعت اینترنت در ایران را یکی از کمترین سرعت‌ها جهان معرفی کرده و پایین‌ترین رتبه سرعت اتصال را به کشور ما اختصاص داده است.

بر اساس آخرین گزارش‌ها، سرعت اتصال کاربران ایرانی به اینترنت با کشورهایی همچون ازبکستان، لیبی، بولیوی، نیجریه، نپال، هند، اندونزی و سوریه برابری می‌کند.

با اینکه در شرایط فعلی کاربران ایرانی، خود را با وضعیت موجود وفق داده‌اند، ولی قطع و وصلی و کند شدن همین سرعت ناچیز، گاه از سطح تحملشان خارج می‌شود و صدای اعتراضشان را بلند می‌کند. اعتراض‌هایی که همواره بی‌پاسخ باقی می‌ماند.

پهنای باند در کشورها

بر اساس استانداردهای بین‌المللی می‌بایست، میزان پهنای باند جهانی به صورت متوسط هر سه ماه، ۶ درصد افزایش پیدا کند. کره جنوبی، کشوری است که بیشترین پهنای باند را دارد و سطح اتصال آن ۶۰ درصد اعلام شده است. پس از کره جنوبی، کشورهای هلند، هنگ‌کنگ، ژاپن و بلژیک بیشترین اتصال با پهنای باند را دارند و میزان اتصال به پهنای باند در این کشورها بالاتر از ۵۰ درصد است.

بر پایه این شاخص، ایران رده 99 جهان را از آن خود ساخته است؛ در حالی که عدد شاخص پهنای باند کشور اعلام نشده است.

نمایشگاه دیجیتال و موارد نقض

پنجمین جشنواره و نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال که به تازگی به پایان رسیده است، در شرایطی برگزار شد که سرعت پایین اینترنت در محل برپایی نمایشگاه، پوشش خبری را با دشواری مواجه ساخته بود.

در همایش روز رایانه پاک، که در این نمایشگاه برگزار شد، وزیر ارشاد تأکید کرد که ایران باید در عرصه ارائه اینترنت و رایانه پاک پیشگام باشد.

وزیر ارتباطات نیز در این همایش، به توسعه فناوری اطلاعات در عرصه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: «امروزه نظریه‌ای بر دنیا حاکم است که از آن به «زندگی دوم» تعبیر می شود و به این معنا است که افراد امروزه بر روی شبکه‌ها و فضای سایبر زندگی می‌کنند.»

وی پیش از این نیز در مراسمی گفته بود: «ایران عزم خود را برای ایفای نقش مهم و حیاتی ارتباطات و فناوری اطلاعات در منطقه جزم کرده است.»

گفته می‌شود عدم دسترسی مناسب حتی به سایت‌های دستگاه‌های اجرایی، مردم را با سردرگمی مواجه می‌کند و بسیاری از امور به کندی انجام می پذیرد، آن‌هم در شرایطی که دولت الکترونیک یکی از شعارهایی است که دولت دهم، وعده تحقق کامل آن را به مردم داده است.

علی‌رغم تمام تبلیغات رسانه‌ای و همایش‌های پر سر و صدا، بسیاری از کاربران عقیده دارند که اینترنت از جمله فناور‌ی‌هایی است که در کشور، اهمیت چندانی به آن داده نمی‌شود. زمانی که رایج‌ترین سرویس اینترنت در دنیا 2مگابیت است، کاربران ایرانی، به طور مدام با اختلال مواجه‌اند و مدتی است که کندی سرعت و قطعی‌های دائم، کاسه صبر کاربران را لبریز کرده است؛ به گونه‌ای که انتظار رفع این اختلال‌ها و افزایش سرعت اینترنت، برایشان به آرزویی دست‌نیافتنی تبدیل شده است.


پست هاي مشابه:
قیمت قبر (خانه ابدی) از قیمت خانه دینوی گرانترشد 200 میلیون تومان
عذرخواهی سامسونگ - بیانیه شرکت سامسونگ درباره کلیپ ضدایرانی
سوزاندن اجساد متوفیان در انگلیس برای تولید برق!
ویروس جدید و عکس شخصی شما
پلیس فتا: از تلفن همراه به عنوان رایانه استفاده نکنید!
خودروهای ایرانی ANG سوز می‌شوند- راه‌اندازی جایگاه‌های سوخت خانگی
توهین به پیامبر (ص) توسط شرکت مکدونالد
این بی دینان ژاپنی را چه میشود که اینگونه مرا منقلب میکنند !!! ......
در جست‌وجوی دولت الکترونیک با اینترنت قطع!!
آرایش غلیظ «خاله شادونه» در برنامه!
چگونگی تهیه غذا با حقوق ۴۸۷ هزار تومانی
اعتراف تلخ وزیر: فردا که از خواب بیدار خواهید شد ؛ خواهید دید که چین ....
وزیر ارتباطات: مردم از ایمیل داخلی استفاده کنند
دولتمردان سوئدی باید عاری از خطا و اشتباه باشند ... !
دریافت وام شبکه بانکی کشور

نویسنده: مديريت تاریخ: چهارشنبه 7 دي 1390 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 11971 | onetwothreefourfive
مطالب تصادفی
آمار سایت
 امروز : 415
دیروز : 341
ماه : 8743
ماه قبل : 16824
سال : 36821
سال قبل : 1345485
کل : 20272287
اطلاعات سايت:
اخبار :509
  نظرات : 23
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 2
  كاربران آنلاين : 6

Future Google PR for f2u.ir

تاییدیه سایت زرین پال

تبلیغات
تبلیغات

كليه حقوق مادي و معنوي مطالب برای سايت رایگان برای شما - در جست‌وجوی دولت الکترونیک با اینترنت قطع!! محفوظ مي باشد و هرگونه كپي برداري بدون ذكر نام و لينك منبع غير مجاز است .
پشتیبانی توسط: S.M.B Productions - 2u Group