رایگان برای شما - ویروس جدید و عکس شخصی شما
 
منوی اصلی
موضوعات
پربازديدترين مطلب

پس از ویروس استاکس نت به شدت حملات سایبری نسبت به ایران زیاد شده است که با توجه به تمهیداتی که در کشور صورت گرفته تا کنون هیچ آسیبی به ساختار سازمان‌ ها و زیرساخت‌ های کشور وارد نشده است. 



رئیس پلیس فتا به مردم توصیه کرد که مطلقا از VPN استفاده نکنند چرا که وقتی ازVPN استفاده شود، اطلاعات کاربر رمزنگاری ‌شده، بر روی سرور ارائه دهندهVPN قرار می ‌گیرد و صاحب سرور به راحتی می ‌تواند از تمام اطلاعات کاربر استفاده ‌کند. "سید کمال هادیانفر" تعداد کل کاربران استفاده کننده از VPN را بین 20 تا30 درصد دانست و افزود: "در آخرین جلسه‌ای که در کمیسیون مصادیق برگزار شد، قرار بر این شد که کمیسیون ساماندهی VPNها تشکیل ‌شود." وی با بیان اینکه VPN به 2 دسته قانونی و غیرقانونی تقسیم می ‌شوند، اظهار داشت: "به عنوان مثال هواپیماهایی، وزارتخانه‌ ها، سازمان‌ ها و بانک‌ ها از VPN استفاده می‌ کند. وظیفه کمیسیون این است که بر VPN هایی که مجوز دارند، نظارت کند و VPNهای غیرمجاز را مسدود کند." 

رئیس پلیس کشور در این باره افزود: "آئین ‌نامه اجرایی این کمیسیون در حال آماده سازی است تا کسانی که خواهان VPN مجاز هستند بتوانند با مراجعه به وزارت فناوری اطلاعات از VPN مجاز استفاده کنند." وی در خصوص ویروس‌های رایانه‌ ای که برای سازمان‌ها و نهادهای مهم کشور طراحی شده‌اند نیز گفت: "پس از ویروس استاکس نت به شدت حملات سایبری نسبت به ایران زیاد شده است که با توجه به تمهیداتی که در کشور صورت گرفته تا کنون هیچ آسیبی به ساختار سازمان‌ ها و زیرساخت‌ های کشور وارد نشده است." 

ویروس شعله پیغام می‌ دهد که از شما عکس خصوصی دارم. اگر می‌ خواهید عکس را مشاهده کنید، کلیک کنید، که پس از کلیک کردن، کاربر هیچ عکسی را مشاهده نمی‌ کند ولی عملا برنامه با این کلیک سرقت اطلاعات و پاک کردن سیستم را آغاز می کند

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ویروسی به نام "وایپ" یا "وایپر" که هدفش حذف کامل اطلاعات رایانه‌ای بود، شناسایی شد، اظهار داشت: "پس از شناسایی، آنتی ویروس وایپ را مرکز "ماهر" (مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ‌ای) تولید کرد و این ضد ویروس در اختیار تمامی دستگاه‌های کشور قرار گرفت." 

جدیدترین اقدامات درباره حمله سایبری به وزارت نفت

رئیس پلیس فتا حمله به وزارت نفت را یکی دیگر از حملات سایبری دانست که با آن مقابله شد و در این راستا دو IP مظنون در آمریکا کشف و از طریق وزارت خارجه و پلیس بین‌الملل این مسئله پیگیری شده که آمریکا باید هویت این IP ها را به ایران معرفی کند تا معلوم شود به وسیله چه کسانی حمله علیه کشورمان صورت گرفته است. 

وی ویروس‌های "شعله"، "کی ‌دو" و "دوکو" را بخشی از ویروس‌های وارداتی که با فلش مموری جابه جا می‌شوند، دانست و با بیان اینکه ویروس‌ها چند دسته‌ اند، افزود: "دسته‌ ای از ویروس‌ها ایجاد اختلال و دسته‌ ای دیگر مانند جاسوس خاموش در کامپیوتر می‌نشینند و به محض وصل شدن به اینترنت اطلاعات را به مکانی که از قبل برایشان تعریف شده ارسال می ‌کنند." 

هادیانفر با بیان اینکه دسته دیگری از ویروس‌ها مانند وایپر ریشه را می‌زند و تمام سرورهایتان را می ‌سوزاند، گفت: "این ویروس با لوگوی ارائه دهنده خدمات دسترسی، به کاربر پیشنهاد می ‌دهد که برای افزایش سرعت و پهنای باند بیشتری فایل فشرده شده پیوست را روی سیستم دانلود کنید 

در حالی که پس از وارد کردن رمز مربوطه و باز شدن فایل، ویروس روی سامانه‌ نصب شده و شروع به دزدی اطلاعات می ‌کند. البته عاملین این ویروس در داخل کشور شناسایی شده‌اند و اینکه به چه واسطه‌ ای این افراد این اطلاعات را گرفته‌اند و در داخل منتشر کرده‌اند، بعد از دستگیری‌ ها مشخص می‌شود." 

هادیانفر در خصوص ویروس شعله که جدیدا به کشور وارد شده است، نیز گفت: "ویروس شعله پیغام می‌ دهد که از شما عکس خصوصی دارم. اگر می‌ خواهید عکس را مشاهده کنید، کلیک کنید، که پس از کلیک کردن، کاربر هیچ عکسی را مشاهده نمی‌ کند ولی عملا برنامه با این کلیک سرقت اطلاعات و پاک کردن سیستم را آغاز می کند." 

ویروس شعله، قطعه پیچیده‌ ای از یک بدافزار کامپیوتر است که رایانه‌های با سیستم‌عامل ویندوز را مورد حمله قرار می ‌دهد. این بدافزار برای جاسوسی اینترنتی در کشورهای خاورمیانه استفاده می‌ شود. این بدافزار در 28‌ام می‌2012 بوسیله تیم واکنش سریع به مشکلات رایانه ‌ای ایران، آزمایشگاه کسپراسکای، و آزمایشگاه CrySys دانشگاه تکنولوژی و اقتصاد بوداپست کشف شد. 

رئیس پلیس فتا به مردم توصیه کرد که مطلقا از VPN استفاده نکنند چرا که وقتی ازVPN استفاده شود، اطلاعات کاربر رمزنگاری ‌شده، بر روی سرور ارائه دهندهVPN قرار می ‌گیرد و صاحب سرور به راحتی می ‌تواند از تمام اطلاعات کاربر استفاده ‌کند 

گروه دوم در گزارش خود اظهار داشتند که این ویروس قطعا پیچیده ترین نرم‌افزار مخرب بوده‌ است که در طی فعالیتشان دیده شده‌ و مسلما این پیچیده‌ ترین نرم‌افزار مخربی بوده که تا اکنون کشف شده‌ است. 

با توجه به برآوردهای کسپراسکای، این نوع ویروس، حدود 1000 ماشین را آلوده کرده ‌است. "فلیم" در می‌2012 بوسیله آزمایشگاه کسپراسکای، مرکز واکنش سریع به مشکلات رایانه‌ای ایران، و آزمایشگاه CrySyS (این با Crysis که بازیه فرق میکنه ها !) دانشگاه تکنولوژی و اقتصاد بوداپست کشف شد هنگامی که اتحادیه بین‌المللی مخابرات سارمان ملل متحد از آزمایشگاه کسپراسکای خواسته بود گزارش‌های حاکی از ویروس موثر بر رایانه ‌های وزارت نفت ایران را بررسی کند. 

همانطور که آزمایشگاه کسپراسکای بررسی کرده بود آنها یک ام ‌دی 5 هش و نام فایل که به نظر می ‌رسید تنها بروی ماشین‌ های مشتری‌ های خاورمیانه ‌است را کشف کردند و پس از کشف قطعات بیشتر محققان به برنامه نام فلیم (شعله) دادند.


تگ های مطلب:
ویروس جدید و عکس شخصی شما
پست هاي مشابه:
واکنش دختران تهرانی نسبت به متلک و لمس بدنی!
استفاده از رژلب صورتی و قرمز ممنوع شد!
یارانه نقدی به غیرنقدی تبدیل می‌شود
رئیس پلیس فتا: فيسبوك پاكسازي‌ مي‌شود
رتبه اول ایران در مصرف مواد مخدر
کفش های پاشنه بلند، زنان را دچار جنون و شیزوفرنی می کند!
اقتصاد ایران میان بدترینهای جهان آخر شد
ارزان‌ترين اينترنت دنيا در كدام كشور‌ است؟
بانک «دانشگاه آزاد اسلامی» ایجاد می‌شود- کاهش شهریه‌های دانشگاه آزاد
دختر زیبایی که کسل آور ترین خانم جهان شد
در جست‌وجوی دولت الکترونیک با اینترنت قطع!!
پلیس فتا: از تلفن همراه به عنوان رایانه استفاده نکنید!
کتاب های مدارس در ایران دخترانه-پسرانه می شود
آرایشگاه های زنانه ای که آرایشگر مرد دارند!
کشف یک حمله سایبری پیچیده به ایران

نویسنده: مديريت تاریخ: سه شنبه 6 تير 1391 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 12510 | onetwothreefourfive
مطالب تصادفی
آمار سایت
 امروز : 108
دیروز : 2495
ماه : 8009
ماه قبل : 12618
سال : 48705
سال قبل : 1345485
کل : 20284171
اطلاعات سايت:
اخبار :509
  نظرات : 23
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 2
  كاربران آنلاين : 2

Future Google PR for f2u.ir

تاییدیه سایت زرین پال

تبلیغات
تبلیغات

كليه حقوق مادي و معنوي مطالب برای سايت رایگان برای شما - ویروس جدید و عکس شخصی شما محفوظ مي باشد و هرگونه كپي برداري بدون ذكر نام و لينك منبع غير مجاز است .
پشتیبانی توسط: S.M.B Productions - 2u Group