به نوشته جام جم آنلاین٬ اگر دوست داريد اين حس منفي را در همكارانتان از بين ببريد يا به حداقل برسانيد، بهتر است به توصيههاي زير توجه كنيد.
1 ـ توجه به همكاران را فراموش نكنيد و تقريبا با همه به يك گونه رفتار كنيد. گاهي به وجود آمدن حس حسادت ناشي از نوعي از رفتار شماست كه همكارتان را به چنين واكنشي وادار ميسازد و او فكر ميكند شما او را تحويل نميگيريد يا از او خوشتان نميآيد. بهتر است شما خود را جاي او بگذاريد، چه حالي به شما دست خواهد داد؟ مسلما توجه حتي به ميزان اندك هم ميتواند در جلوگيري از بروز اين حس منفي موثر باشد.
2 ـ به همكارانتان نشان دهيد كه با آنها دشمني نداريد و در شما هيچ حس رقابتي هم وجود ندارد. يكي از دلايل بروز حسادت، احساس دشمني در فرد مقابل است. پس شما بايد ظاهر و روش خود را اصلاح كنيد.
3 ـ يكي ديگر از دلايل بروز حسادت، نبود اعتماد به نفس است. پس تعريف و تمجيد از كارهاي همكارتان را فراموش نكنيد. وقتي كار خوبي را مشاهده كرديد از آنها تعريف كنيد. وقتي او خود را با شما برابر ببيند، ديگر به شما حسادت نميكند.
4 ـ اگر از حسادت همكارتان عصباني شديد، به خودتان نگاه كنيد. شايد كاري از شما سر زده كه حسادت او را تحريك كردهايد، پس سعي كنيد اين رفتارها را كنار بگذاريد و هميشه يادتان باشد كه فقط شما در اين اداره كار نميكنيد.
5 ـ اگر همكارانتان به شما اينگونه نگاه ميكنند كه شما آدمي هستيد كه فقط موفقيت خود را ميخواهيد، پس بهتر است تصوير خود را عوض كنيد تا نگاه آنان به شما هم عوض شود.
6 ـ اگر پروژهاي به شما محول شد، ميتوانيد آن را با ديگران تقسيم كنيد. هرازگاهي باعث شويد ديگران هم بدرخشند.
7 ـ اگر شرايطي پيش آمد كه چند نفر از همكارانتان برايتان توطئه كردند بهتر است خود را از هر غيبت يا شايعهپراكني دور سازيد و فقط روي كارتان تمركز كنيد.
8 ـ در محيط كار دوستاني براي خود داشته باشيد، چرا كه از اين طريق تا حدودي از حسادت برخي ديگر در امان ميمانيد.
نویسنده: مديريت
تاریخ: سه شنبه 24 آبان 1390 |
rss
|
نظرات (0)
|مشاهده : 13718 |



