رایگان برای شما - دردسرهای زوجی که هر دو تغییر جنسیت داده اند
 
منوی اصلی
موضوعات
پربازديدترين مطلب
یک زوج نامزد شده اظهار داشتند از اینکه تحت جراحی تغییر جنسیت قرار گرفتند و با هم در ملاء عام دیده می شوند پشیمان نیستند، با اینکه عده ای اظهارات ناخوشایند و نفرت انگیزی را نثار آنها می کنند.



جمی ایگل ۲۰ ساله که در ابتدا پسر متولد شده و لوئیز ۲۵ ساله که دختر متولد شده بود، اکنون سرنوشت خود را عوض کرده اند. این زوج که هر دو تغییر جنسیت داده اند در شهر کوچک بریجند در جنوب ولز زندگی می کنند.

از آنجا که آنها در شهر کوچکی زندگی می کنند اغلب اظهارات ناخوشایند افراد را به صورت آنلاین و شخصی در مورد خودشان دریافت می کنند.

جمی می گوید او نمی تواند اغلب تنها از خانه بیرون برود چرا که فریادهای نفرت مردم در خیابان یا سوار بر ماشین نثار او می شود. او احساس می کند با هر بیرون رفتن از خانه کمی به تغییر تاریخ کمک می کند.

جمی و لوئیز که هر دو دانشجو هستند می گویند نمی توانند گذشته پیش از تغییر جنسیت خود را یادآوری کنند چرا که علاوه بر اینکه همیشه می خواستند جنسیت دیگری داشته باشند، پس از بلوغ زندگی برای هر دو آنها تبدیل به یک کابوس وحشتناک شده بود.

این زوج که یک سال از مدت آشنایی شان می گذرد و نامزد شده اند، قصد دارند تا زمانی که کاملا فرآیندهای جراحی شان تکمیل نشده با یکدیگر ازدواج نکنند.

جمی همچنین گفت از سن ۳ سالگی همیشه در مهدکودک لباس دخترها را می پوشید و اولین بار در سن ۱۶ سالگی درمورد وضعیت خود با خواهرش حرف زد، برخورد خواهرش خوب بود ولی کنارآمدن بقیه اعضاء خانواده با این موضوع زمان زیادی برد.

او به مدت چهار سال تحت عمل های تغییر جنسیت است ولی فرآیندهای آن به آهستگی پیش می رود. 

این زوج عاشق در یک برنامه تلویزیونی حضور پیدا کردند تا به آگاهی مردم نسبت به مقوله ی تغییر جنسیت افراد کمک کنند.


پست هاي مشابه:
خانم دکتر در دادگاه شغلش را به مرد ترجیح داد؟!!
در جست‌وجوی دولت الکترونیک با اینترنت قطع!!
رابطه نامشروع بازیکن مشهور فوتبال با خواهرش!!!
پليس فتا و پرونده سايت ازدواج موقت
قیمت قبر (خانه ابدی) از قیمت خانه دینوی گرانترشد 200 میلیون تومان
توضیحاتی درباره کند شدن سرعت اینترنت
آرایشگاه های زنانه ای که آرایشگر مرد دارند!
جدایی بابااتی از باباشاه برنده جایزه گلدن گلوب
مادری پسرش را ۲۱ سال به زنجیر بست
گوگل رسما مالک موتورولا شد: تغییرات و مدیرعامل جدید
بیکاری در کدام رشته های دانشگاهی بیشتر است؟
وزیر ارتباطات:امکان حذف دسترسی به اینترنت و جایگزین کردن آن با اینترنت ملی !
توقف پخش تبلیغات کرم حلزون و تن تاک
بانک «دانشگاه آزاد اسلامی» ایجاد می‌شود- کاهش شهریه‌های دانشگاه آزاد
بحران شوهر برای 1میلیون دختر ایرانی

نویسنده: مديريت تاریخ: پنجشنبه 4 مهر 1392 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 12832 | onetwothreefourfive
مطالب تصادفی
آمار سایت
 امروز : 291
دیروز : 400
ماه : 8186
ماه قبل : 18635
سال : 61794
سال قبل : 282600
کل : 20708699
اطلاعات سايت:
اخبار :509
  نظرات : 23
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 2
  كاربران آنلاين : 3

Future Google PR for f2u.ir

تاییدیه سایت زرین پال

تبلیغات
تبلیغات

كليه حقوق مادي و معنوي مطالب برای سايت رایگان برای شما - دردسرهای زوجی که هر دو تغییر جنسیت داده اند محفوظ مي باشد و هرگونه كپي برداري بدون ذكر نام و لينك منبع غير مجاز است .
پشتیبانی توسط: S.M.B Productions - 2u Group