رایگان برای شما - نظر مراجع تقلید درباره میزان فطریه و کفاره
 
منوی اصلی
موضوعات
پربازديدترين مطلب

آیات عظام خامنه ای، سیستانی، وحیدخراسانی، نوری‌همدانی و مکارم شیرازی نظر خود را درباره میزان فطریه و کفاره اعلام کردند.



به گزارش راسخون به نقل از فارس، یکی از مسئولان بخش استفتائات دفتر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای با توجه به اهمیت زکات فطره و ضرورت آگاه‌ شدن مردم از میزان آن اعلام کرد که میزان زکات فطره امسال بر مبنای گندم، برای هر نفر حداقل 2500 تومان است. 

به گزارش ایسنا، دفتر آیت‌الله سیستانی اعلام کرد که میزان زکات فطریه برای هر نفر سه کیلوگرم گندم است که مبلغ ریالی آن برابر است با حداقل 2500 تومان، و میزان کفاره (یک مد طعام) 750 گرم نان، آرد یا ماکارونی است که معادل ریالی آن 10 هزار ریال برابر با یک هزار تومان است.

همچنین دفتر آیت‌الله‌ حسین وحید خراسانی اعلام کرد میزان زکات فطریه 2500 تومان و میزان کفاره (یک مد طعام) 750 گرم گندم است که معادل ریالی آن برابر است با 10 هزار ریال برابر با یک هزار تومان.

دفتر آیت‌الله نوری همدانی نیز میزان فطریه را 2500 تومان و میزان کفاره (یک مد طعام) را 700 تومان اعلام کرد.

دفاتر این چهار مرجع تقلید به دلیل قیمت‌های متفاوت برنج، میزان زکات فطره کسانی که قوت غالب آن‌ها برنج است را اعلام نکردند.

همچنین دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی اعلام کرد، اگر قوت غالب مومنین و روزه داران گندم باشد، می‌بایست به ازای هر نفر مبلغ 2500 تومان به عنوان زکات فطریه پرداخت کنند.

و میزان فطریه افرادی که قوت غالب آنان برنج باشد، مبلغ 7 هزار تومان است.


پست هاي مشابه:
تأسیس رشته ارشد بازی‌سازی رایانه‌ای
دولتمردان سوئدی باید عاری از خطا و اشتباه باشند ... !
تعاونی اعتبار اعتماد ایرانیان بانک قوامین! یا تات صالحین آتی (پیشگامان)!
مرد چینی دختر اماراتی را خورد، مسموم شد و...!!
رتبه اول ایران در مصرف مواد مخدر
دخالت دولت در بازار ارز موجب سود کلان سرمایه داران شده است!
باکتریها هویت شما را افشا می کنند
تمسخر انرژی هسته ای توسط شرکت «سامسونگ» به همراه فیلم
واکنش دختران تهرانی نسبت به متلک و لمس بدنی!
خطر! اینجا فیس بوک است، مواظب همسرانتان باشید!
کلمه "ایران" در ایمیل ها ردیابی می شود
واکنش مجلس ایران در پی انتشار تیزر تبلیغاتی سامسونگ
وزارت خارجه آمریکا: ایرانیان مقیم آمریکا شامل تحریمها نیستند
اندازه مردمک احساسات را نشان می دهد
سایت سفارت ایران در سوئیس؛ شاهکاری عجیب در نوع خود

نویسنده: مديريت تاریخ: پنجشنبه 26 مرداد 1391 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 12192 | onetwothreefourfive
مطالب تصادفی
آمار سایت
 امروز : 65
دیروز : 302
ماه : 6975
ماه قبل : 11296
سال : 58107
سال قبل : 128826
کل : 20422399
اطلاعات سايت:
اخبار :509
  نظرات : 23
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 2
  كاربران آنلاين : 4

Future Google PR for f2u.ir

تاییدیه سایت زرین پال

تبلیغات
تبلیغات

كليه حقوق مادي و معنوي مطالب برای سايت رایگان برای شما - نظر مراجع تقلید درباره میزان فطریه و کفاره محفوظ مي باشد و هرگونه كپي برداري بدون ذكر نام و لينك منبع غير مجاز است .
پشتیبانی توسط: S.M.B Productions - 2u Group